Permanentné prihlásenie

Čo znamená „Zapamätať prihlásenie“?

Pod prihlasovacím boxom na domovskej stránke pokec.sk alebo na stránkach azet.sk a prihlasenie.azet.sk sa zobrazuje možnosť Zapamätať prihlásenie. Ak toto políčko zaškrtnete, znamená to, že zostanete prihlásení aj po zatvorení okna prehliadača.


pokec.sk


azet.sk


prihlasenie.azet.sk

Vaše prihlásenie si budeme pamätať po dobu 14 dní, ak sa medzitým neodhlásite cez odkaz v hornej lište alebo v Pokec tlačidle.

Permanentné prihlásenie platí iba pre 1 nick. Ak pri prihlasovaní ďalšieho nicku tiež zaškrtnete Zapamätať prihlásenie, toto prihlásenie bude platiť len pre tento (posledný) nick.

V prípade, že budete mať prihlásených viac nickov, môžete medzi nimi voliť v zozname aktuálne prihlásených nickov.

Po kliknutí na šípku sa vám zobrazí zoznam všetkých nickov, ktoré máte momentálne prihlásené.

Na čo si treba dávať pozor?

Pri prihlasovaní na prihlasenie.azet.sk, pokec.sk alebo azet.sk cez iný počítač (ktorý používajú aj iní ľudia) je lepšie nepoužívať zapamätanie prihlásenia.

Ide predovšetkým o počítače v škole, internetovej kaviarni, mestskej knižnici a podobne.

Je to z toho dôvodu, že ak sa zabudnete odhlásiť, zostanete prihlásení a cudzí človek môže ľahko získať prístup k vášmu kontu.

Toto prihlásenie je časovo limitované po dobu 14 dní. Po uplynutí tejto doby budete automaticky odhlásení.